| Raven0t a întrebat:

Am și eu o întrebare, de 1 an și ceva am pe penis ca un neg, dar nu sunt sigur ca e neg, acum 1 luna am observat ca s-a mai mărit puțin, țin sa precizez ca e de dimensiunea
aproape unei boabe de piper și e situat pe partea de sus de unde începe penisul. Unde trebuie sa ma duc la Urolog sau la Dermatolog? Ați avut si voi asa ceva? Sau cunoașteți? As vrea sa răspundă doar cei ce cunosc sau au mai trecut prin asta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mergi la dermatolog, cand mai repede posibil.

| corbulalbrosu a răspuns:

Un astfel de caz tine mai degraba de specialitatea unui medic dermatolog si din acest motiv acesta ar fi cel care iti poate oferi raspunsul cel mai avizat. Multa sanatate!

| mihai69 a răspuns:

E chestie de dermatologie și pe deasupra, dacă ți-a apărut după ce ai început viața sexuală e posibil să fie o infecție cu HPV.
Și necazul nu e că o ai tu, ci că o împrăștii la toate partenerele sexuale.