Probabil organismul tău nu si-a revenit total...Cola distruge stomacul deoarece conține pepsina, un acid pe care stomacul nostru il produce in timpul digestiei... Raceala e ceva normal, nu cred sa aiba vreo legatura... probabil corpul tau e slabit iar durerea s-a reinstaurat. Si pe mine ma doare frecvent burta cand sunt racita si ametesc... Cel mai bine ar fi sa consulti un medic pentru ca e posibil sa ai gastrita. Respecta mesele principale si încearca sa nu mai consumi dulciuri!
Gastria? really? nu am asa ceva, nu ma doare burta, e altceva la mine. si nu am greata sa zici ca acolo ba vomit sau etc acum imi vine o pofta de mancare de mor si dimineata si la pranz nu stiu ce e dar n-are cum sa mai ma ia, nu mai consum cola pepsi nu mai halesc hamburgeri pizza rare ori dulciuri mai rar doar 1 corn 2 pe zi... nu ca inainte goleam magazinu e ceva trecator cred eu am tinut regim, cu ceaiuri, branza de vaca ce mai se consuma la regim si fructe consumam, ma lasa ma lu.at iar, du[pa aacea a inceput un fel de arsura acu 1 luna, mi-a trecut. pe urma aparuse iar ca un fel de arsura dar simteam cami vine mancarea inapoi. si mi-a trecut si asta dupa aceea totul normal acu 4-5 zile am mancat iar niste carnati cu muraturi si mi-a venit scuze de expresie "sa ragai" dar probabil eram racit.