| Georgescu6968 a întrebat:

Salut am si eu o intrebare.De 3 zile ma sint putin naspa.In prima zi cand urinam ma ustura.Am citit ca este o infecție urinară.In a doua zi urinam normal dar cand terminam simteam un fel de capac si toata ziua m-am simțit naspa acolo.Iar azi in a treia zi urinez normal,nu mai am nici capac din acele, nici nu ma mai ustura decât foarte foarte putin(nu prea se simte.Dar inca mai am senzații din acelea naspa jos.Ma puteți ajuta cu niste sfaturi ca sa nu ma mai duc la medic daca probabil este ceva? Am 14 ani si ma masturbam daca asta ajuta cu ceva.Niste sfaturi de a scap de ce am acum? Sinceritate va rog.Sunt disperat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| giony54 a răspuns:

Este o infectie urinara de la ce faceai tu cu mana murdara si se trateaza numai la medic sau daca nu vrei asteapta pana faci sifilis.

| Bogdanovici_Alina_1998 a răspuns:

1. Daca urinezi mai des decât de obicei poate fi infecție urinara.dar nu este sigur
2. Nu avem de unde sa știm exact noi ce ai si cum trebuie tratat
3.Prezinta-te la medicul de familie care a urmat niste studii si care te poate îndruma si ajuta sa te însănătoșești