| hutch2897 a întrebat:

Am si eu o intrebare.
Fumez cam de 3 saptamani(numai in weekenduri deci cam o saptamana) cate 4-5 tigari. Efectul acestora poate fi vizibil de o radiografie pulmonara pe care o voi face saptamana viitoare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| SimonaCristina a răspuns:

E prea curand, dar mai bine lasi tigara, pana nu aungi sa fii un impatimit si atunci chiar va fi vizibil pe radiografie. Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, pentru ca fumezi de mult prea putin timp. Incearca sa nu fumezi inainte de radiografie, cam incepand de azi, si totul va fi bine happy Nu se va vedea nimic.

O zi placuta iti doresc, si poti sta linistit! Doar nu mai fuma de acum incolo!

| NYK4u a răspuns:

Nu se vede dupa acest timp nimic, insa daca prin absurd apare ceva se poate sa fie si de la fumul care il inhalezi de la celelalte persoane din jurul tau... deci ai pe ce da vina happy

| Miire a răspuns:

Nu, nu se vede daca e un timp asa de scurtwinking. Adica nu am nimic in privinta fumatului, deci poti fuma in continuare, dar dupa ce faci acea radiografiewinking.