| Alex_Lacatus_1999 a întrebat:

Salut, am si eu o întrebare.
În ultimul timp am mâncat doar oua si mi-a ieșit aproape pe tot corpul doar bube si pe cap, uni zic ca e pojar. Voi ce ziceți si ce îmi recomandați să fac, țin să precizez ca sunt in străinătate și cam greu aici cu medici ca trebuie sa ai carnet de medic. As vrea așa medicamente de la farmacie sau leacuri babesti.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Rampo a răspuns:

Salut Alex!
Nu sunt medic, dar ma indoiesc ca ai pojar (uite link http://www.csid.ro/......4666023/).
Cel mai probabil ai un fel de intoxicatie alimentara, mai ales daca zici ai mancat oua.
Poti sa-ti iei medicamente/creme de la farmacii fara preschiptie pentru intoxicatie alimentara. (Recomand tratament 2 saptamani cu ceai de anghinare si ceai de galbenele. E oribil la gust, dar iti curata ficatul).
Daca e alergie, poate sa fie mai grav.
Nu stiu in ce tara esti, dar de obicei daca mergi la urgente la spital nu-ti cer documentatie cum e la medic de familie. De obicei sunt obligati sa te ajute.
Success si multa sanatate!

| Alex_Lacatus_1999 explică (pentru Rampo):

Mersi, bine ca mi ai zis, acum mi am dat seama, după ce am citit ce mi ai scris. Si am constatat că am varicela (vărsat de vânt) sunt coșuri cu lichide, mersi de timpul acordat. Sănătate și numai bine.

4 răspunsuri:
| JackR a răspuns:

Nu-i pojar, incep sa-ti creasca pene, de la prea multe oua!

| Alex_Lacatus_1999 explică (pentru JackR):

Mersi frumos de timpul acordat.
Sănătate și numai bine.

| Rampo a răspuns (pentru Alex_Lacatus_1999):

Cu placere, multa sanatate!