| Ionut12SP a întrebat:

Salut,am și eu o întrebare, în urma cu 2 ani am avut o problema financiara, după aceea de la stres m-am trezit dimineața cu o problema de erecție. Am stat asa câteva zile după care am întrat într-un fel de soc, blocaj simțeam ceva în cap ca un fel de bucla, după ce mi-am revenit din punct de vedere sexual am rămas cu acea constrângere în cap, simptomele fiind : lipsa libidou, uit foarte repede, vedere încețoșata, oboseala tot timpul, somnolenta, lipsa de energie, lipsa de bucurie, plăcere, am stat asa un timp după care m-am dus la un psihiatru. Acolo mi-a dat niște pastile pe care le-am luat 2 zile, după nu le-am mai luat și asa a trecut o luna, doua, trei pana în ianuarie când m-am dus iar la psihiatru în urma unui atac de panica. De atunci iau estitalopram, am luat 3 luni o pastila după una jumate și acum iau 2, adică 20 mg de vreo săptămână. Intrebarea este voi mai fi din nou cum am fost acum 2 ani energic, vesel, îmi va veni iar libidoul sau voi trai cu starea asta chiar dacă iau medicamente? Spun ca am 22 de ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Libidoul va creste si viata sexuala se poate imbunatatii cand vei scapa de depresie si atacurile de panica, iar de acestea poti scapa facandu-ti oridine in viata, avand un program strict de somn, musai de la 10 seara, ca do hormoni vitali creierului sa se poata produce si sa repare creierul: serotnina si melatonina.
Acesti 2 hormini se produc numai cand dormim intre orele 22 si 2 dimineata.
Asadar, culcarea trebuei sa se faca cel tarziu la ora 22 si dormit 7-8 ore pe noapte.
Sportul facut zilnic este iarasi de mare ajutor, pentru cine are probleme psihice si atacuri de panica.
Hrana bogata in viamine si minerale, vine ca completare la insanatosirea creierului si a corpului.
Sanatate multa!

Răspuns utilizator avertizat