| LUuuuci a întrebat:

Am si eu o intrebare legata de negi.Am 2 negi pe palma sunt curios cum se inmultesc acestia? Adica daca ating penisul cand ma urinez sau cand ma masturbez sau daca ating fata cand ma spal sau orice alta zona acetia se pot inmulti? Si inca una care este diferenta intre negi si negi genitali?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| yumeee a răspuns:

Jneb00n.
dacă atingi negii de pe palme cu puţulica, or să-ţi crească negi acolo sad. şi dupa aia dacă atingi faţa cu palma, o să ai pe faţă negi genitali!
dude...

| LUuuuci explică:

Din cate stiu negii cu dati de virusul HPV care are o groaza de tulpini nu cred ca aia din palma au aceeasi gena cu cei genitali...de aceea sunt curios sa aflu, tu ai facut o bazaconie "negi genitali pe fata"...negi genitali sunt in zona genitala ca de aia-s genitali!

| adevar a răspuns:

Lol, Luucii, esti tare. Ar trebui sa te duci pe la medic... sa vezi de care-s negii tai HPV-isti, extensibili si cu dorinte de reproducere sau nu. Am eu o terorie, cum ca tineretul se umple de negi. Si de candida... Daca vrei sa vezi cum e si candida, incearca o tipa de pe-aici, de la sectia "Dragoste si Sex". Amu, serios, mergi la doctor. Probail nu e nimic, dar mai bine sa fii sigur. Dormi mai bine si calitatea somului conteaza. serios.

| zeenath a răspuns:

Nu cumva confunzi negii genitali cu herpes genital? Sunt 2 chestii diferite! By the way, pentru negii din palma iti recomand cu succes sa folosesti tinctura de propolis! Pune cateva picaturi de tinctuta pe un plasture su aplica-l pe negi, macar in timpul noptii! In max o luna ar trebui sa iti treaca fara urme! La mine a avut efect! Nu i-am avut nici in palma si nici genital laughing)