Jneb00n.
dacă atingi negii de pe palme cu puţulica, or să-ţi crească negi acolo . şi dupa aia dacă atingi faţa cu palma, o să ai pe faţă negi genitali!
dude...
Din cate stiu negii cu dati de virusul HPV care are o groaza de tulpini nu cred ca aia din palma au aceeasi gena cu cei genitali...de aceea sunt curios sa aflu, tu ai facut o bazaconie "negi genitali pe fata"...negi genitali sunt in zona genitala ca de aia-s genitali!
Lol, Luucii, esti tare. Ar trebui sa te duci pe la medic... sa vezi de care-s negii tai HPV-isti, extensibili si cu dorinte de reproducere sau nu. Am eu o terorie, cum ca tineretul se umple de negi. Si de candida... Daca vrei sa vezi cum e si candida, incearca o tipa de pe-aici, de la sectia "Dragoste si Sex". Amu, serios, mergi la doctor. Probail nu e nimic, dar mai bine sa fii sigur. Dormi mai bine si calitatea somului conteaza. serios.
Nu cumva confunzi negii genitali cu herpes genital? Sunt 2 chestii diferite! By the way, pentru negii din palma iti recomand cu succes sa folosesti tinctura de propolis! Pune cateva picaturi de tinctuta pe un plasture su aplica-l pe negi, macar in timpul noptii! In max o luna ar trebui sa iti treaca fara urme! La mine a avut efect! Nu i-am avut nici in palma si nici genital )
Bbbbbbbbbgfddd întreabă: