Un fir de par nu prea are cum sa ajunga in plamani datorita faptului ca, caile aeriene au niste sisteme de protectie impotriva patrunderii corpilor straini in plamani.
Oricum, in cazul extrem in care s-ar intampla asta, nu ar putea sa schimbe zgomotele pulmonare normale, asa ca nu ar putea fi descoperit la auscultatia obisnuita. Insa, daca ar trece firul de par de sistemele de protectie, ar trece si bacteriile si cel mai probabil ar fi insotit de o pneumonie (cel putin una localizata) ceea ce se aude la auscultatie.
De scos nu ai cum si nici nu ai avea nevoie, datorita faptului ca ar fi eliminat prin miscarea celulelor cu cili, sau ar ajunge sa fie inglobat in tesut cicatricial astfel incat sa nu mai poata sa afecteze in vreun fel viata normala.
Imi faci o favoare te rog posteaza-l pe alte situri ca asta e varianta ceA mai corecta dar mai am o intrebare eu am auzit ca firul de par distruge membrena plamanului estee adevarat si ma rog am fost la doctor intr-adevar tuseam dar nu se auzea nimic in plaman ce zici se poate muri din asa ceva sau e complet inofensiv dar nu stiu am tusea asta si ma sperie