| alienware a întrebat:

Salut, am si eu o intrebare se poate muri de la cancer de piele? se poate trata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Exista 3 mari forme de cancer de piele:
1. carcinomul bazocelular: nu da metastaze, nu se poate muri de el.
2. carcinomul spinocelular (sau scuamocelular): da metastaze, se poate muri de el, totusi de obicei se trateaza cu succes si chiar se vindeca.
3. melanomul malign> este o tumora foarte agresiva, da rapid metastaze, supravietuirea este foarte scurta dupa diagnostic (in medie 5 ani), se trateaza cu succes numai daca este diagnosticat intr-un stadiu foarte foarte precoce.

7 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Da, se poate trata si da, se poate muri.Se fac metastaze la alte organe vitale si...gata!

| tyana a răspuns:

Daca e descoperit in faza incipienta, cancerul de piele se poate trata.De aceea e bine ca orice semn neobisnuit observat pe piele, care isi modifica aspectul, sa fie neaparat vazut de un dermatolog pentru a se pune un diagnostic clar si a urma tratamentul adecvat.

emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Acceseaza acest link:
http://www.sfatulmedicului.ro/......anomul_779

| dulcik a răspuns:

Se poate trata prin chimioterapie insa in cele mai multe cazur nu prea ai scapare din pacate.

| karellen a răspuns:

Da. mai bine mergi la doctor decat sa intrebi aici

| Lol_1641 a răspuns:

Nu vreau sa te supar, dar dredca se moare de la orice cancer! *nu stiu sigur asa ca nu ma lua in seama*

| alienware explică:

Pai nu am eu cancer de piele, ma interesa doar...

Întrebări similare