anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am si eu o mare problema, de mic copil fac treaba mica in pat. Am saisprezece ani si inca fac noapte pe mine in pat. Nu am mai indraznit sa mai zic aceasta mare problema a mea nimanui in afar de familia mea. Nu pot sa ma trezesc noaptea sa ma duc la toaleta si cand fac pe mine nu simt nimic. Ma trezesc dimineata si atunci vad ca am facut pe mine treaba mica. Va rog din tot sufletul meu ajutati-ma. Spuneti-mi ce sa fac dar sa nu ma mintiti sau sa radeti de mine. Astept raspunsuri serioase si bune, va multumesc din toata inima. pa pa

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| adelina_6073 a răspuns:

Nu stiu,,,sora mea tot a avut asa problema... dar i-a trecut,sincer nu stiu ce a facut, o voi intreba si iti voi spune, adauga-ma in prieteni

5 răspunsuri:
| DexxTer a răspuns:

Ai incercat la medicul de familie?

| dudiii a răspuns:

Ai ceva la rinichi.Nu mai ai acel simt.Cand erai mic umblai descult? Cel mai bine ar fi sa te duci la doctor.

| madalin_7682 a răspuns:

Du-te la medicul de familie si spune-i problema ta astfel vei afla ce problema ai

| m4n1ak a răspuns:

Dormi in sac sa nu uzi patu.

| iulyr19 a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema pana la varsta de 7 ani, dar am mers la medic nu imi mai aduc aminte ce am urmat dar mi a trecut nu am mai avut problema aceasta de atunci