| Oliwer123 a întrebat:

Salut, am si eu o mica intrebare. De ce tusesc doar dimineata? Am luat diverse medicamente si antibiotice, inainte cu cateva luni in urma cam prin decembrie m-a apucat o tuse de m-a tinut cam 3 luni, iar de curand cu 3 saptamani in urma am reusit sa scap de ea dar ma cam supara dimineata, in restul zilei n-am nimic, doar dimineata, stiti voi cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Salut! Noaptea aerul este mai rece, aerul s ar putea sa nu fie tocmai curat si dormind cu gura deschisa fara sa stii, ti se inflameaza amigdalele.

| Oliwer123 explică (pentru Donsavas):

A, deci din cauza asta ma mai ustura gatul cand ma trezesc dimineata iar apoi imi revin instant dupa 30 min/o ora? Dar inainte nu tuseam dimineata, nu stiu ce sa mai cred laughing

| Donsavas a răspuns (pentru Oliwer123):

DA,ai putea sa consumi dimineata, pe stomacul gol, niste suc de lamaie, o perioada.

| Oliwer123 explică (pentru Donsavas):

Facut natural sau pot si cumparat? Si mai vreau sa spun ceva, am fumat in urma cu 6/7 luni 2 pachete de tigari in 2 luni "in toata viata mea doar astea 2 si am 17 ani" dar m-am lasat de ele cu o luna jumatate inainte de a ma apuca tusea, o fi si asta o cauza de tusesc dimineat?

| Donsavas a răspuns (pentru Oliwer123):

Nu prea cred. Sucul sa fie natural.