| .LoLo. a întrebat:

Am si eu o mica mare problema big grin.imi rod unghiile.stiu ca multe persoane fac asta, stiu ca e o intrebare stupida, dar cum pot sa ma dezobisnuiesc din a'mi mai roade unghiile? Adica.eu oricum am niste unghii minuscule crying. Si in lungime si in latime.si vreau sa scap de acest obicei.Am auzit ca exista un lac de unghii foarte amar. dar am auzit ca e in jur de 60 lei.eu una nu dau 60 lei pentru un lac de unghii.hee hee. soo.plz ajutati-ma! laughing

P. S. Eo la psiholog nu merg rolling on the floor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O mica sau mare problema?happysi eu verisoara mea are obiceiul asta, dar buni a mea i-a dat ca ardei iute pe degete cand dormea, si cand a begat mana-n gura a baut o sticlA DE APA DE JUMATE de l.

11 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Iti dau un sfat.De cate ori ai tendinta sa-ti bagi degetele in gura sa-ti inchipui ca nu te-ai spalat pe maini (chhhhhhh)...si o sa le scoti repede din gura! Nu este un sfat prea bun dar ...situatiile disperate necesita solutii disperate! E doar o sugestie! Ar mai fi una dar ai nevoie de un microscop, ca sa vezi ce ai tu sub unghii si ce bagi in gura!

| luiza a răspuns:

Draga mea, mai mult de 20% dintre noi fac asta.Remedii care te ajuta sa scapi de obiceiul de a-ti roade unghiile:
- pastreaza-ti unghiile taiate scurt si pilite,
- fa-ti manichiura regulat si foloseste lac de unghii,
- unghiile artificiale iti pot fi de ajutor, ele iti protejeaza unghia pe masura ce creste, si dupa ce dai 75-100 ron pe ele nu cred ca-ti mai vine sa le rozi...
Bafta!

| MariuZ a răspuns:

Poarta manusi 2-3 zile pana iti dispare "nevoia"... Bafta!

| Alocispeptunoi a răspuns:

Si eu imi rodeam unghiile acum 1 anlaughing da pritena mea tot tp cand ma vedea imi dadea o palma peste mana laughingciudat dar mergea si am inceput sa mi le rod din ce in ce mai rar.asta e un tic pe care foarte multi oameni il aubig grin incearca sa te abtii

| ღ♥ღuLyღ♥ღ a răspuns:

Si eu le rodeam, bine ca si acum le mai rod:d dar nu mereu.Eu m-am dezobisnuit dandu-mi cu oja pentru. ca nu pot sa suport gustul ojiihee hee

| Anduciu a răspuns:

Exista o solutie de la Gabrini, foarte amara.Se aplica precum lacul de unghii si tine 2 zile.Nu cred ca e mai scumpa decat o oja obisnuitalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

totul sta in vointa asa am scapat eu tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce lac amar iti trebuie?thinking Baga degetele in ardei iute din ala la borcan, in zeama aia, si sa te vad daca le mai rozihappysmugsmugsmug.

p. s: SERIOSbig grin.

Paste fericit si sa fi iubita`!:*:*:*

| Linna a răspuns:

laughingrolling on the floor
Stiu cum ee!
Eu am scapat [dar nu in totalitate] de ticul astalaughing mi-am dat cu oja roz si nu mai am avut tupeul sa le roz pentru. cu imi placeau muult. Am stat in fata pc`ului.[acolo ma apuca pe mine sa imi rod ] mi-am luat bomboane langa mine sh am mancat cand ai ceva in gura nu mai poti sa iti rozi sh unghiilerolling on the floor si asa faceam mereu pana cand mi-au crescut sh le vedeam asa frumoase si lungi; x in cat nu mai ma induram sa le rod smug Sper sa reusesti sh uhh! >big grin

| Umbra_9400 a răspuns:

Roadere unghilor apare odata cu lipsa calciului in organism, cumpara magneziu de la farmacie!

| claudia_5323 a răspuns:

Pfflaughing

am si eu aceeasi problemabig grin

mi-am luat un tratament d l farmacie s imi crasca dar

nu ma lasa inima s nu le rodbig grin