Iti dau un sfat.De cate ori ai tendinta sa-ti bagi degetele in gura sa-ti inchipui ca nu te-ai spalat pe maini (chhhhhhh)...si o sa le scoti repede din gura! Nu este un sfat prea bun dar ...situatiile disperate necesita solutii disperate! E doar o sugestie! Ar mai fi una dar ai nevoie de un microscop, ca sa vezi ce ai tu sub unghii si ce bagi in gura!
Draga mea, mai mult de 20% dintre noi fac asta.Remedii care te ajuta sa scapi de obiceiul de a-ti roade unghiile:
- pastreaza-ti unghiile taiate scurt si pilite,
- fa-ti manichiura regulat si foloseste lac de unghii,
- unghiile artificiale iti pot fi de ajutor, ele iti protejeaza unghia pe masura ce creste, si dupa ce dai 75-100 ron pe ele nu cred ca-ti mai vine sa le rozi...
Bafta!
Si eu imi rodeam unghiile acum 1 an da pritena mea tot tp cand ma vedea imi dadea o palma peste mana ciudat dar mergea si am inceput sa mi le rod din ce in ce mai rar.asta e un tic pe care foarte multi oameni il au incearca sa te abtii
Si eu le rodeam, bine ca si acum le mai rod:d dar nu mereu.Eu m-am dezobisnuit dandu-mi cu oja pentru. ca nu pot sa suport gustul ojii
Exista o solutie de la Gabrini, foarte amara.Se aplica precum lacul de unghii si tine 2 zile.Nu cred ca e mai scumpa decat o oja obisnuita
Stiu cum ee!
Eu am scapat [dar nu in totalitate] de ticul asta mi-am dat cu oja roz si nu mai am avut tupeul sa le roz pentru. cu imi placeau muult. Am stat in fata pc`ului.[acolo ma apuca pe mine sa imi rod ] mi-am luat bomboane langa mine sh am mancat cand ai ceva in gura nu mai poti sa iti rozi sh unghiile si asa faceam mereu pana cand mi-au crescut sh le vedeam asa frumoase si lungi; x in cat nu mai ma induram sa le rod Sper sa reusesti sh uhh! >
Roadere unghilor apare odata cu lipsa calciului in organism, cumpara magneziu de la farmacie!
Pff
am si eu aceeasi problema
mi-am luat un tratament d l farmacie s imi crasca dar
nu ma lasa inima s nu le rod
anonim_4396 întreabă: