| Leo32 a întrebat:

Salut am si eu o mica mare problema dar care este foarte enervanta.Deci nu pot sa urinez in public sau langa cineva si mai enervant este ca daca merg in club si beau mai mult cand trebuie sa merg la wc cu burta plina nu pot sa urinez daca mai este cineva in incapere (la pisoare) si nu este vorba de rusine ca nu imi este deloc dar pur si simplu nu imi vine si simt ca se blocheaza cand sa imi vina.Uneori ma dau batut si merg inapoi si este foarte enervant sa dansez cu ditamai burta... urasc mult chestia asta.Ce imi propuneti sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Maskeried a răspuns:

E vorba doar de jena de a fi vazut sau de a fi in compania altcuiva cand iti scoti "unealta". Ce sa faci? Ori treci peste asta, ori cauti un loc ferit... Sau de ce nu intrii in acele cabine? Trebuie neaparat sa stai la pisoar?

1 răspuns:
| vlady434 a răspuns:

"Ulucius" are dreptate. Intra in cabina. Si mie imi e greu sa fac chestia asta, dar cand o "iau pe ulei" cateodata, nu ma mai intereseaza. Repet, intra in cabina, esti mai ferit si mai intim.