| νєησм a întrebat:

Salut, am si eu o mica mare problemahee heepentru inceput ma cheama George si am 12 anihappy ma rog nu prea conteaza idea e ca am fost la dentist.la doamna dentista buna de totrolling on the floordar se pare ca mia frant inima in sensul ca ma doare in lucreaza cu preza pe dintele meu care ma doare sad n-am mai rezistat si i-am cam lipit o palma si apoi terminase.si m-am intors acasa dar vazusem ca acolo unde mia pos plomba a cam iesit in afara cred ca 1-2 zile si va cadea ce sa fac? daca ii zic tatalui(Mama e in Italia) iar ma va duce la dentist si e naspa! ce ar trebui sa fac? nu ma doare cand mananc dar sigur va cadeathinking ajutati-ma si p mine un raspuns sincer si va dau funda rosie si frumoasa big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Miruna9 a răspuns:

Buna Geo, si eu am fost la denstis am avut o problema mare la un dinte, ma durea cand imi lucra, trebuie sa te duci la alt dentist neaparat, daca nu te duci, ti se va infecta si o sa te doara mai rau bafta si sati nu fie frica! ai incredere sper ca te-am ajutata fundita te rog.

4 răspunsuri:
| mihaelabr a răspuns:

Trebuie sa te duci iar la dentist happy
sorry happy

| MissPink a răspuns:

Nu prea am inteles eu ce ai spus tu acolo, dar mai bine i-ai spune tatalui tau adevarul. Zii ca nu-ti place dentistul si ca vrei la altul:X.

Bafta:X

| αℓγήα ツ a răspuns:

Paii ceai vrea s zcem noi? lipesteo ca superglue acololaughing[mrg glumlaughing]
paii daca pica.noi nu putem sa bagam paranormalu la treaba si sa te rezolvamthinking
du-te la un alt dentistbatting eyelashes
[mrg sper s nu pricmesc un "stupid" ca oricum nu te-am ajutat ca nimicblushing]

| Laura a răspuns:

Și ce ai vrea să îti facem? Să îti lipim dintele la loc? N-ai decât să stai fără dinte dacă nu te duci la dentist.