| Jokers666 a întrebat:

Am si eu o mica problema, deci cand ies pe afara in aer liber nu stiu de ce dintr-o data incepe sa am mâncărimi de piele si nu stiu de la ce mi se intampla, oare sa fiu alergic la ceva si nu stiu eu cumva? Doresc seriotizate

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IonutViciosul a răspuns:

S-ar putea să fie de la polenul din aer. Și eu pățesc la fel. Mă mănâncă și pielea și nasul și ochii și mucoasele din gură. Încearcă să iei în mână polen de la iarbă și să pui după aceea mâna la ochi. Dacă ți se întoșesc ochii e febra fânului și s-ar putea să fii reactiv și la alte soiuri de polen. Îți las o poză cu o varietate de polen de graminee de pe wikipedia, în cazul în care ești confuz. (https://en.m.wikipedia.org/......ki/Poaceae

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Un test de alergie nu strica, sau vaccin cu steriozi de la medic (cu trimitere dupa caz)

| Anonimulantisocial17 a răspuns:

Si eu am problema asta nu stiu de ce