anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o nelamurire…Dc nu mai cresc in greutate? Am 178 cm si 68-69 kg. Mie mi se pare ca am mai pus putin pe mine dar in greutate nu am mai crescut de ceva timp. Din ce cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| TaylorSwift a răspuns:

Pai... parintii tai sunt inalti? Poate nu mostenesti(daca sunt inalti), sau poate ii mostenesti(daca sunt scunzi). Daca vrei sa mai cresti ti-as recomanda inotul(cresti minim 10-19 cm) sau baschetul (5-11 cm).

Elianna
| Elianna a răspuns:

Cred ca esti baiat, ca daca esti fata, ai greutatea perfecta. Daca esti baiat si esti inca in crestere, organismul isi mobilizeaza toate resursele pentru asta si lasa cresterea in greutate mai tarziu.Ca baiat ar trebui sa ai cam 78 de kg, dar sa fie din muschi, nu din osanza!

| chivas21 a răspuns:

Pai de ce sa mai cresti in greutate daca esti perfect dpdv intaltime-greutate! Ramai asa ca e bine!

| procust a răspuns:

Pai poate nu mananci destul, sau faci prea mult sport sau poate ai un metabolism prea intens! Nu cred ca trebuie sa ti faci griji pentru ca nu esti f slab! Doar daca nu ai pofta de mancare, te simti slabit atunci ar trebui sa te duci la medic!