| jayomicron1233 a întrebat:

Salut! Am si eu o nelamurire. Sunt baiat am 17 ani si trebuie sa recunosc ca imi plac dulciurile imi place sa beau suc si nu vreau sa zic excesiv dar consum destul de multicel dar spre rusinea mea sa zic asa sunt sportiv desi nu am o alimentatie foarte sanatoasa la capitolul asta. La mancare mananc ok dar asta e problema mea dar nu stau degeaba adica fac sport si am performante decente. Intrebarea mea e cu diabetul zaharat cum se face cand se face cat zahar e prea mult care sa provoace diabet zaharat etc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Decat sa te interesezi de cantitatile pe care le poti manca fara sa ai probleme mai bine te-ai interesa de produse sanatoase, ce iti recomand eu cu caldura este acest site, ai cipsuri, cereale, batoane dulci 0 zahar, bomboane cu ciocolata 0 zahar, totul e sigur, il poti cauta pe Tony Saik pe Youtube, este site-ul lui, comand de mai bine de un an cerealele lui, ma tine departe de dulciuri, poftim:
https://mriron.ro/

Răspuns utilizator avertizat