| Alexsb2006 a întrebat:

Am si eu o problema. Acum 3 saptamana am fost la dentist si mi-a pus o plomba, de cateva zile a inceput sa ma doara aceeasi masea si plomba si-a schimbat culoarea, a devenit mai inchisa. de la ce ar putea sa fie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CybeRAthlete a răspuns:

Plomba de la cafea, tutun, cola, etc...
durerea ar putea fi din cauza ca nu ti-a scos nervul in totalitate...
sfatul meu este sa te duci sa vorbesti cu dentistul despre asta si iti va clarifica mai bine problema.
bafta si sanatate

3 răspunsuri:
| 32nelenya a răspuns:

Aceasi problema am avut-o si eu! daca nu ti-a scos nervul inseamnca este afectat de aia te doare! la mine asa s-a intamplat mi-a pus plomba si dupa aia a trebuit sa merg din nou sa-mi extraga nervul (care fusese atins)! indicat ar fi sa te intorci la acelasi cabinet sa le spui ca te doare! ca sa te doare dupa 3 zile dupa ce ti-a pus plomba cu siguranta este atins nervul

| ERMO a răspuns:

Si eu am avut problema asta.Pe mine ma durea enorm de tot daca ancam paine sau altceva fainos incerca sa mamanci fructe(fara mere) si ai sa vezi ca nu te doare. Oricum in 1 saptamana maxim doua nu o sa simti nimic.Culoarea s-a schimbat probabil pentru ca ai mancat tu ceva cu mult colorant o guma ceva nu stiu.

| manolache_1097 a răspuns:

Eu stiu ca poate fii din cauza gumi de mestecat, si maseaua s-ar putea sa nu-te fii curatat cum trebuie pe canal. Dar cel mai bine consulta dentistul.