| BestHelper a întrebat:

Salut am si eu o problema.Acum vreo 9 luni am dat cu pumnul intr-un perete cu faianta si am spart-o si bineinteles ca daca s-a spart m-am si taiat.AM o taietura destul de maricica zic eu cam de vreo 2-3 cm pe mijlocul pumnului adica exact pe osul cel mare al pumnului.A fost o rana dinaia care nu se simte pe loc adica pur si simplu mi s-a dus carnea din acea zona.Atunci nu am fost la spital mi-am pus apa oxigenata pe rana si apoi betadina si un pansament.In timp rana s-a refacut si pare ca o mica operatie acea zona insa cand lovesc cu pumnul ma doare putin adica se simte iar daca dau mai tare probabil se va deschide din de asta ma tem.Ce sa fac sa ma refac complet sa fie ca inainte?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| g2012 a răspuns:

Multa atentie tine.o pansata cateva zile da.te cu ceva unguent de cicatrizare gasesti pe la farmacie! sau in lipsa de asa ceva eu obijuiesc sa pun praf din pilulele de antibiotic acum depinde cat e de grava rana! cauta sa nu o mai "deranjezi " o perioada sa faci lucruri care o pot deschide! bafta si santatae!

4 răspunsuri:
| DenisIonut01 a răspuns:

Du-te la doctor! daca ai doctor de familie nu costa sa mergi sa ai spui frumos ce s-a intamplat iar daca nu ai bani sa ai spui ca sa nu iti dea ceva scump ca nu ai bani

| Azµre a răspuns:

Dacă ești smecker așa îți trebuie!
Numai da cu pumnul în nimic și trece!

| Oana92 a răspuns:

Sa mergi la medic, si asta cat mai repede. Acea rana nu s-a inchis si exista riscul de infectie. Nu e de joaca, mergi la medic cat mai repede!

| bokorrobert1999 a răspuns:

Daca ai vrut sa fi smecher sa arati ce puternic esti