| JohnyDeep1 a întrebat:

Salut, am si eu o problema...am 17 ani 1.74 inaltime si am 67, 68 de kilograme. Problema mea este ca sunt putin cam gras adica am grasime pe abdomen (colacei), coapsele au ceva grasime, si la nivelul bazinului sunt cam grasut asa..la picioare nu mai zic ca le am foarte groase si nici nu mi se vad muschii aia putini care ii am, cum se vad la alti baieti. Eu as vrea sa ma ajutati cumva cu niste sfaturi ce ar trebui sa fac, ce andrenamente, cand si cum, pentru un abdomen plat fara colacei sa pot apoi sa il lucrez eventual pentru niste patratele, pentru niste picioare nu asa groase si pentru un bazin nu asa de lat, daca intelegeti ce zic.

Multumesc! Dau vot si FUNDA la cel mai bun raspuns!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| JohnnyBi a răspuns:

Misto. eu am 1.73 si 75 kg si am patratele.

ii zice sport. stii ce e ala? normal sa arati ca un cartof daca nu faci sport. du-te la alergat. acolo faci picioare mari si scapi de stratul adipos. si pe urma abdomene sa faci patratele. si voila, alaturi de o alimentatie corecta in 3-4 luni esti un zmeu.