| ChipsyChips a întrebat:

Am si eu o problema...am anxietate si am fel de fel de incindente in care am atacuri de panica. Imi este frica sa stau singur acasa si am o obsesie de a stii ca cei dragi sunt bine asa ca ii sun excesiv. O rog si exasperez pe mama in fiecare zi sa mi raspunda la telefon. Daca nu imi raspunde, fac atacuri de panica... încep sa o sun pe bunica (parintii mei fiind divortati si o am numai pe mama, iar tata nu prea ma sustine), iar daca nu raspunde nici ea, plang, vomit,etc,etc. Sau, foarte des, imi fac griji pentru urmatoarea zi, traind in viitor, ca de exemplu : mama nu imi va raspunde, nici bunica, ce sa ma fac, etc. Am uitat sa mentionez un lucru: nu merg singur nici in ruptul capului (fara mama,bunica, prieteni) si de aceea cand am atacuri de panica nu ies afara. Nu uit sa mentionez ca am o varsta frageda si ma vizitez saptamanal psihologul. Multumesc si sper sa ma ajutati cu un sfat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| alina2k18 a răspuns:

Ohh, imi pare tare rau prin ce treci, dar sedintele la psiholog nu te ajuta deloc?
Ai incercat sa iti iei un animal de companie?
Pisicuta, catelus? Sau daca nu te lasa ai tai cu ele, un papagal, un hamster, un acvariu cu pestisori?[sunt mai usor de...intretinut ca sa zic asa].