anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut am si eu o problema....cam la o saptaman sau 2 "capul" penisului meu incepe usor sa se inroseasca si apoi sa secrete un lichid urat mirositor si in acelasi simp si pateaza boxerii....aceasta secretie dureaza cam o zi maxim 2...de la ce o fi? Este vreo problema grava? Tin sa mentionez ca dupa acele 2-3zile totul revine la normal dar in cursul celor 2-3 zile ma si cam doare penisul. P.s: am inceputa viata sexuala. Help! Spuneti si mie ce este si ce tratament exista sa scap definitiv!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Tratamentul cel mai bun este igiena intimă desăvârșită - te speli cu apă și săpun zilnic, măcar de două ori, pe penisul decalotat.
Dacă tot va recidiva, mergi la un dermatolog să vadă ce ai (probabil o balanită) și să-ți prescrie ceva alifii să te vindeci.

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la medic, nu sta să astepti tratamente minune pe TPU, fiecare om este unic, la fel si problemele lui /ei de sanatate.

| corbulalbrosu a răspuns:

S-ar parea ca este vorba de o infectie a carei cauza singurul in masura sa o poata stabili este medicul ginecolog (poate si dermatolog) in urma unei consultatii si pe baza unor analize medicale.

| mihai69 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Pst! ginecolocul e medicul specializat în femei (gyneka / γυνaίκa gr.)... happy
Băieții merg la urolog pentru probleme la organul genital. Dar în cazul lui, dermatologul e cel mai potrivit. E medicul care se ocupă de boli cu simptome la nivel cutanat.

| razvy007 a răspuns:

Posibil ca, chestia aia ce zici tu ca iti apare sa fie o ciuperca. Care apare de la contacte sexuale facute cu o persoana care la randu ei are contacte cu alti baieti si nu se spala imediat dupa contact. Nu e ceva foarte grav doar ca e neplacut mai mult. Mergi la un doctor si iti da ceva unguent si scapi. Si pe viitor ai grija cu cine intretii contacte sexuale si cel mai bine daca nu o cunosti de mult timp si nu sti ce ii poate capu foloseste prezervativul.