| kzanxloxk1 a întrebat:

Salut, am si eu o problema care ma cam nelinisteste. Aseara am facut sex la telefon cu prietena mea si dupa ce m-am masturbat si am ejaculat, am simtit o oarecare jena ca si cum mi-ar mai fi ramas sperma in penis. Apoi m-am dus sa ma spal la penis, am inceput sa am o senzatie de urinare, iar in scurt timp a inceput sa ma doara si burta in zona vezicii. Asta se intampla cam pe la 4 dimineata, iar de atunci si pana acum, la 2 dupa-amiaza, senzatia de urinare pur si simplu nu dispare. Am urinat, cred, de cel putin 25 de ori si ori de cate ori urinez, dupa ce termin senzatia ramane acolo. Si in afara de chestia asta, penisul mi-a devenit oarecum tare desi e in stare flasca. Nici nu pot sa ajung la un doctor. Daca aveti vreo idee despre ce ar putea fi, va rog spuneti-mi si mie pana nu disper. Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Ai răcit, mergi la medic ai nevoie de un tratament să nu o dai în cistită sau într-o înfecție cu e-coli.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Te-ai ales cu o infectie urinara probabil, mergi la medic.
Te pup!

| Vi003 a răspuns:

Blestemele bietului telefon...big grin

| piisycutzza a răspuns:

Copii tampiti...

| jacky7 a răspuns:

Stai ai facut sex cu prietena ta prin telefon sau ce?

| iulianaAly a răspuns (pentru jacky7):

Exact asta ma intreb si eu lol

| Laurica1992 a răspuns:

A

| Laurica1992 a răspuns:

Salut doamne crd ca m ai salvat
Aceeasi problema o am
Si eu dar nu stiu exact cand a aparut
Cert e ca la fel simt ceva incomod in permanenta in penis si cand e culcat parca tot intarit asa e ca un muschi lovit
Cumva ti se intampla sa aiba si o pozitie diferita uneori? Sa ramana ca si cum ar fi agatat in ceva spre stanga sau dreapta?
Sper ca mai esti aici mi ai salva viata
Ai rezolvat?