| Anonim2562646246346 a întrebat:

Salut. Am și eu o problema, care mi-a apărut astăzi. Am 19 ani și fac sală. Am observat ca fix în partea de sus a buricului, la atingere se simte ca un fel de zgârci sau nu știu cum sa îi spun și apare și o durere mica dacă apăs sau când ma aplec. Când ma ridic din pat sau în cazul în care stau culcat nu simt nimic. Nu am febra, stări de vomă sau alte complicații. Ce poate sa fie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

E posibil sa fie vorba de hernie cum zice colegul mai sus, dar acest diagnostic trebuie pus de un medic mai intai nu de noi cei de pe TPU.
Mergi la medicul de familie sa vada despre ce e vorba, sa iti dea trimitere la un medic de specialitate si apoi e alegerea ta daca o sa te operezi sau nu, desi daca e hernie as zice sa o faci.
Esti tanar de sala de poti reapuca oricand.

| Marian_Bilac_1998 a răspuns:

Hernie ombilicala cel mai probabil, am avut și eu, se tratează doar cu operație, eu sunt operat de aproximativ un an jumate și tot mai simt dureri din când în când în zona buricului