| MarianZ18 a întrebat:

Salut, am și eu o problema care nu se oprește. De 7 zile ma tot doare capul, ba tampele, ba fruntea și în vârful capului. Am luat ca pastile, parasinus. antinevralgic, piafen. În prima zi m-a durut extrem de tare capul, urechile mi s au înroșit eram amețit etc. Menționez ca dacă stau în picioare și cu ochii închiși amețesc și îmi pierd puțin echilibrul. Va rog sa ma ajutați dacă a ți mai trecut prin asa ceva

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Un test de covid, ti-ai facut?

| MarianZ18 explică (pentru Violleta2022):

Am avut covid acum 2 luni, am făcut o forma mai ușoară, doar durere de cap și de mușchi

| Violleta2022 a răspuns (pentru MarianZ18):

Ufff imi pare sincer rau... dar stiu ca unii raman cu sechele dupa covid, dureri de cap, ameteli, infectii la plamani, astama samd.
Ti-as recomanda totusi sa vezi medicul de familie si eventual sa-ti dea o trimitere la neurologie, pentru ca-i posibil sa fie o criza usoara de VERTIGO sau Boala maniere, dar intai verifica daca tensiunea arteriala este normala, fiindca poti avea tensiune arteriala f mare!

| Lorena6879 a răspuns:

Poate ai migrena, cauzata pe baza de stres.
Dar du-te la spital pentru control de meningita pentru a exclude posibilitatea unei meningite

| Lorena6879 a răspuns:

Nu trebuia sa iei nici un medicament după nasul tău, ai medic de familie? Du-te la medic sa ați facă trimitere la spital pentru control amănunțit.
Simți și presiune pe cap?

| MarianZ18 explică (pentru Lorena6879):

Nu prea simt presiune

Si mentionez ca mama mea lucreaza la spital si mi-a spus ca poate fi vorba de o migrena

| Teo29 a răspuns (pentru MarianZ18):

Mergi la dr. de familie, sa-ti prescrie tratament. Daca nu iti revii, mergi la un neurolog
Migrenele netratate la timp iti afecteaza grav sanatatea.
Du-te astazi la medicul de familie, nu peste 1 luna...

| Copacel15 a răspuns:

Aseaza-te pe spate si incearca sa iti atingi capul pieptului cu barbia, daca simti o presiune la nivelul capului inseamna cel mai probabil ai meningita, cel mai bine e sa mergi la spital pentru verificari pentru ca nu e de glumit cu asa ceva.

| MarianZ18 explică (pentru Copacel15):

Nu cred ca am asa ceva, doar capul ma doare, nu imi vine sa vomit sau sa imi vina rau de la lumina sau alte chestii, nasul infundat nu il am, stare de rau nu doar durere de cap

| MarianZ18 explică:

Nu am stari de greata, chiar deloc nici de masina nimic

| Lorena6879 a răspuns (pentru MarianZ18):

Nu știu ce sa zic, dar eu am o presiune pe cap, amețeală dezorientare, am fost la spital la analize, CT analize pentru meningita, și nu mia găsit nimic la cap, pe mine nu ma doare capul deloc, dar tu sa te duci la spital repede ca nu e de gluma cu meningita asta, mie mi-a fost și greață. Dar tu du-te la spital la analize, spune-le ca ai și vomitat ca numai asa ați vor face analize amănunțite.
Teai lovit la cap decurgând? Sau cu o săptămână în urmă?

Nu m-am lovit nici la cap, doar capul ma doare tampele de cele mai multe ori, in prima zi m-a durut mai tare dar restul zilelor aproape ca nici nu dadeam importanta la durere la cat de usoara era

| MarianZ18 explică:

Si nu am probleme cu lumina, gen sa imi vina sa vomit sau alte chestii, doar dureri de cap, nasul nu il am infundat deloc

| MarianZ18 explică:

Revin cu un nou răspuns, am fost la medic și mi-a s-a dat un bilet de trimitere câtre neuro, mi e capul mi-a mai trecut nu mai simt durerea aia mai deloc chiar doar dacă ma gândesc eu