| UnKnoWnkz a întrebat:

Salut.
Am si eu o problema. (cred ca e o problema) am o roseata pe pulpele picioarelor, sus, in jurul penisului. Nu ma doare. nu are miros. pur si simplu mi-a aparut acolo. e in forma de semi-cerc, dar. incepe la baza piciorului. si se termina sub scrot. Are apoximativ 3-4 cm latime in fiecare parte a piciorului. Aveti idee ce ar putea fi? Mi-am facut analize pentru boli cu transmitere sexuala. nu am nici o problema, nimic. Dar mi-a fost jena sa intreb de acea roseata. Astept si eu un raspuns din partea celor care stiu ceva despre asta. Va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| benny a răspuns:

Poate sa fie de la frig

| crazyboy98 a răspuns:

Sall. Am o intrebare. Te deranjeaza acea pata fiindca o am si eu si nu ma deranjeaza. Mama mi-as spus ca e un semn din nastere. Se spune ca mama ta a furat ceva, gen o prajitura chiar daca a refuzat cand i-a fost data si apoi a mancat-o pe deascuns. Plzz funda

| UnKnoWnkz explică:

Nu are treaba, nu e din nastere.
benny, nu cred ca e de la frig ca e deja de vreo 5-6 luni