anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,am si eu o problema cu penisul ..este curbat (cocosat ) ca aici : http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/546/e245.png

Stiti ceva exercitii ceva? sau ce pot face? sunt virgin, si sunt complexat de chestia asta, mi-e frica ca n-o sa pot face sex :( dau funda! :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Genul ala de curbura nu e normal. Este o afectiune a penisului numita boala Peyronie. Fie ca s-a curbat asa stand prea strans in lenjeria intima sau in cazuri destul de frecvente datorita unei cicatrici a tesutului, daca penisul arata asa in erectie pot intr-adevar apare probleme serioase la penetrare. O curbura relativ normala e considerata cea care nu depaseste vreo 15 - 20 de grade ori la tine e vorba de o curbura brusca de 90 de grade.

Daca faci exercitiile de mulgere poti face mai mult rau, in special pentru ca exercitiile de mulgere sunt pentru alungirea penisului si nu de-curbarea lui.

Nu e vorba de penetrare aici ci de sustinerea unui ritm normal in timpul sexului, ma tem ca genul asta de curburi pot duce la accidente serioase cum ar fi fracturi ale penisului in timpul penetrarii, doar n-o sa faci sex in viteza -1. In fine, intelegi tu ideea.

Trebuie sa ajungi la un medic, din cate stiu aceste probleme se rezolva chirurgical. Oricum medicul stie cel mai bine, iti poate face radiografii, examinari etc si-ti va recomanda solutia cea mai potrivita.

| Nishuman a răspuns:

Netrider,mersi.o sa incerc cu acel "muls" nu cred ca am nimic de pierdut..Alexander, frate..boala peyronie nu e pentru mine, am inteles ca boala peyronie are simptome, pe mine nu ma doare nu nimic.e doar ca asa am tinut-o in pantaloni, si s-a cocosat.