Durerile de spate de regula nu trec de la sine.Cauxele ar putea fi mai multe, de aia cel mai indicat ar fi sa consulti un medic, dar unu bun, nu gen vraci.
Din ce spui, daca e sa dau cu presupusu e sa nu fie de la discuri, mai ales daca spui de exercitii.Nu am intrat la link-ul dat de tine, dar uneori exercitiile fizice mai dificile pot aduce probleme, mai ales daca is facute asa dupa ureche.
Spun asta din experienta, am facut si eu prostia asta sa fac ceva exercitii care au dus la imflamarea, bombarea unui disc lombar, asa ca asa cateodata discul respectiv atinge nervu sciatic si simti asa o usoara durere.La mine e neseminificativ, dar discul ala e bombat si nu o sa se mai retraga, nu mai are cum.
Sint oameni care nu fac nici exercitii, nici dificile nici de alta natura si tot li se intimpla.De ce? Fiecare organism are undeva pcte slabe, iar acele pcte cedeaza mai devreme sau mai tarziu.Deci este ori de natura genentica, ma refer sa ai discuti mai slabe in acea zona, ori de la anumite exercitii fizice care solicita coloana.
Mergi la un medic chiar de fam, vezi ce spune, eventual daca ai putea sa faci un RMI ala ar lamuri exact cum sta treaba.
Deeaandreea9156 întreabă: