Ai cumva și dificultate să respiri atunci când te trezești?
Dacă da asta poate să fie și de la niște pronbleme a pancreasului, deoarece când pancreasul nu funcționează cum trebuie ai probleme atunci când respiri și șimți o durere, o presiune în zona aceea, nu cred ca are treabă stomacul.
Pot să-ți spun numai ca această problemă am avut-o și eu și până la urmă a trecut de la sine nu știu cum. dacă e caută pe net ce alimente trebuie să eviți pentru o bună funcționare a ficatului și a pancreasului!
Eu nu știu cu exactitate ce am schimbat din stilul meu de viață, dar în general dulciurile le-am aproape eliminat, foarte rar se întămplă să mănânc ceva dulce, apoi prajelile la fel, am început să alerg, să fac activitate fizică și să beau multă apa, sucurile le-am evitat, coca cola astea. bea un pahar de vin la cină, sau o bere din când în când ca nu strică, vinul în general te ajuta să digeri mai bine, iar berea curăță rinichii deci un pahar, o bere nu în exces nu daunează deloc.
Nu cred ca este necesar să te duci la medic, unele soluții le putem găsii și noi nu neaparat medicul de familie!