anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am si eu o problema (cu stomacul) care a aparut ca de un an (cred eu).
Aspectele astea de abia acum le constientizez, pana acum stiam doar ca ceva nu merge bine.
Uitandu-ma mai atent, am observat o chestie.
Eu mai tot timpul am dureri de stomac de un an si ceva, ce am observat recent e ca aceste dureri dispar imediat ce ma duc sa-mi fac nevoile.
Simt ca ma apasa in stomac dupa ce mananc, indiferent cat as manca.
Daca ati patit lucru asta cum ati rezolvat? Si care ar putea fi problema?
Eu uneori mai iau imodium si imi trece cumva, nu stiu de ce.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu spui si ce mananci.

| Reghqen a răspuns:

Ai cumva și dificultate să respiri atunci când te trezești?
Dacă da asta poate să fie și de la niște pronbleme a pancreasului, deoarece când pancreasul nu funcționează cum trebuie ai probleme atunci când respiri și șimți o durere, o presiune în zona aceea, nu cred ca are treabă stomacul.
Pot să-ți spun numai ca această problemă am avut-o și eu și până la urmă a trecut de la sine nu știu cum. dacă e caută pe net ce alimente trebuie să eviți pentru o bună funcționare a ficatului și a pancreasului!
Eu nu știu cu exactitate ce am schimbat din stilul meu de viață, dar în general dulciurile le-am aproape eliminat, foarte rar se întămplă să mănânc ceva dulce, apoi prajelile la fel, am început să alerg, să fac activitate fizică și să beau multă apa, sucurile le-am evitat, coca cola astea. bea un pahar de vin la cină, sau o bere din când în când ca nu strică, vinul în general te ajuta să digeri mai bine, iar berea curăță rinichii deci un pahar, o bere nu în exces nu daunează deloc.
Nu cred ca este necesar să te duci la medic, unele soluții le putem găsii și noi nu neaparat medicul de familie!