| andreiradu2002 a întrebat:

Am si eu o problema cu transpiratia in exces, cum pot scapa de ea? De multe ori stansprir fara sa fac nici un efort, mereu când ma duc la liceu trebuie sa pot o jacheta, ca sa acopar transpiratia, fara sa observe cineva. Nu stiu ce sa mai fac, folosec tot feluri de spray-uri antiperspirante si degeaba.

Va rog ajutati-ma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Iunix a răspuns:

Foloseşte anti-perspirant Rexona Men Cobalt Dry dar să fie albastru, NU verde ( la ambalaj mă refer ). Să fie " săpun " solid, nu spray. Ciostă vreo 12 lei. Dă-te bine cu ăsta, poți să foloseşti şi mai mult. Atenție, după ce te dai, fiind solid poate să păteze tricou dacă bu aştepți şi tu 5 minute. După ce te speli la subraț şi te usuci te dai cu ăsta şi astepți 5 minute după care îți iei un tricou pe tine ( 100% bumbac ). Încearcă asta şi să-mi spui dacă mai ai probleme. Din câte am folosit eu, ăsta e cel mai bun, miroase şi frumos dar nu are nici un miros prea puternic ca să iasă în evidență.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mergi la un endocrinolog sa-ti faci analzie medicale hormonale, pentru ca transpiratia in exces este legata de o problema hormonala.
Te sfatuiesc sa nu mai porti pe deasupra jachete, ca de aceea te incingi si ulterior transpiriu si mirosi.
Spala-te cu apa si sapun in pauze, sau sterge-te cu servetele imbibate, din cele pentru bebelusi, in pauzele dintre ore, cand mergi la toaleta. Dupa care te stergi si apoi aplici un deodorant antiperspirant, cu bila.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai ce sa faci, asta e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E destul de cald, e normal sa transpiri. Incearca sa te imbraci cat mai subtire si daca si asa transpiri (in exces), mergi la medic, poate fi o afectiune

| VladAntonio a răspuns:

Transpirația în excess la bărbați este un lucru cat se poate de normal.
Toți ne confruntăm cu asta.
Ar trebui să porți haine din bumbac care nu te fac sa transpiri, si a da nu incerca produse precum transpiblock deoarece in momentul in care dai pe o zonă cu el automat te vei trezi ca transpiri si mai abundent in altă zonă, si crede-mă nu ai vrea sa iti schimbi chiloții de 2-3 ori pe zi happy daca stii la ce ma refer _/_
Multă sănătate!

| Elifdgdf a răspuns (pentru VladAntonio):

Poti sa te dai cu transpiblok.

| Apoka a răspuns:

E cald de aia transpiri happy

| Elifdgdf a răspuns:

Transpriblok caura la farmacie

| gospodar a răspuns:

Cauta in Google "Solutii practice pentru transpiratia in exces"... Vei avea ce citi si incerca...
Un consult la un medic dermatolog bun, este insa prima optiune!