| lovemeoana a întrebat:

Ããã...salut..am si eu o problema...de ceva timp partea stanga a abdomenului (paralel cu apendicita) este umflata vizibil... durerea nu este permanenta. dar cand incepe sa ma doara efectiv nu pot sa mai merg. am intrat pe diferite site-uri si din cate am citit asta ar fi hernie. trebuie sa fiu sincera...fac destul efort. (duc lucruri grele) in fine. la palparea mai accentuata apare o durere suportabila. iar in locul respectiv se simte putin tare. daca va intrebati de ce nu apelez la un medic...o sa fiu din nou sincera. imi e teama. va rog sa va spuneti parerea...m-ar ajuta...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Du-te la doctor sa nu ai hernie. poate se trateaza cu medicamente.la doctor!

| lovemeoana explică (pentru express11):

Nu pot. pentru ca imi e frica sad

| express11 a răspuns (pentru lovemeoana):

Nu sta asa ca poate fi rau.du-te la doctor.

| lovemeoana explică (pentru express11):

Atata timp cat durerea nu este permanenta, ma gandesc ca nu e asa rau. (traiesc si eu cu speranta. ce sa fac)

| KodrutZ a răspuns:

Vezi daca iti e mai teama de medic decit de moarte si in functie de raspuns o sa stii ce sa faci.

| lovemeoana explică (pentru KodrutZ):

M-ai facut kO. ce sa spun...ai dreptate.

| KodrutZ a răspuns (pentru lovemeoana):

Nu ma incinta sa am dreptate la faze de-astea, dar din pacate e o chestie valabila la toti romanii. "Mi-e frica de ce mi-ar putea spune doctorul." sau versiunea pentru copii, "Mi-e frica de doctor." Uite asa era sa moara nevasta-mea de curind daca nu mergea la doctor si zicea las' ca trece ca e doar oboseala. Din fericire macar fiica-mea pare incintata de obicei cind trebuie' sa mearga la doctor si nu ii e frica. Tot din fericire nu trebuie' sa vada doctorii prea des asta mica...

| lovemeoana explică (pentru KodrutZ):

Am inteles...iti multumesc si tie pentru raspunsuri.

| express11 a răspuns (pentru lovemeoana):

Lasa multumirile, du-te ladoctor!

| wolder a răspuns:

Daca ti-e teama se poate agrava mai rau
un doctor iti rezolva problema de sanatate, nu trebuie sa te temi
sanatatea e pe primul plan

| Mihailescuioana29 a răspuns:

Du-te la doctor, lasa frica, nu lasa sa se agraveze situatia. Doamne fereste daca se agraveaza, tot la doctor ajungi, deci du-te din timp.

| MozZatY a răspuns:

Daca ti-e frica de doctor, mergi mai intai la medicul de familie, garantat nu te taie happy doar se uita si iti da o parere mai profesionala, eventual o trimitere. Poate o radiografie si nu e nimic grav

| lovemeoana explică (pentru MozZatY):

"garantat nu te taie" deja imi e frica laughing) oricum daca vad ca nu mi-e bine o sa merg. nu am de ales sad dar m-ar ajuta o explicatie mai amanuntita... in ce consta toata interventia.