Nu pot. pentru ca imi e frica
Nu sta asa ca poate fi rau.du-te la doctor.
Atata timp cat durerea nu este permanenta, ma gandesc ca nu e asa rau. (traiesc si eu cu speranta. ce sa fac)
Vezi daca iti e mai teama de medic decit de moarte si in functie de raspuns o sa stii ce sa faci.
M-ai facut kO. ce sa spun...ai dreptate.
Nu ma incinta sa am dreptate la faze de-astea, dar din pacate e o chestie valabila la toti romanii. "Mi-e frica de ce mi-ar putea spune doctorul." sau versiunea pentru copii, "Mi-e frica de doctor." Uite asa era sa moara nevasta-mea de curind daca nu mergea la doctor si zicea las' ca trece ca e doar oboseala. Din fericire macar fiica-mea pare incintata de obicei cind trebuie' sa mearga la doctor si nu ii e frica. Tot din fericire nu trebuie' sa vada doctorii prea des asta mica...
Am inteles...iti multumesc si tie pentru raspunsuri.
Lasa multumirile, du-te ladoctor!
Daca ti-e teama se poate agrava mai rau
un doctor iti rezolva problema de sanatate, nu trebuie sa te temi
sanatatea e pe primul plan
Du-te la doctor, lasa frica, nu lasa sa se agraveze situatia. Doamne fereste daca se agraveaza, tot la doctor ajungi, deci du-te din timp.
Multumesc de raspuns...
Daca ti-e frica de doctor, mergi mai intai la medicul de familie, garantat nu te taie doar se uita si iti da o parere mai profesionala, eventual o trimitere. Poate o radiografie si nu e nimic grav
"garantat nu te taie" deja imi e frica ) oricum daca vad ca nu mi-e bine o sa merg. nu am de ales dar m-ar ajuta o explicatie mai amanuntita... in ce consta toata interventia.