| kappy182 a întrebat:

Salut.am si eu o problema, de la un timp dorm foarte mult, ma doare capul si imi simt ochii obositi. poate fii din cauza calculatorului?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Twp3w a răspuns:

Da se poate si din cauza aceasta... Eu cred ca va trebui sa portii ochelarii trebuie sa te duci la doctorul de familie si sa ii spui lui toate lucrurile astea

5 răspunsuri:
| mnia a răspuns:

Da,poate fi si din cauza calculatorului,dar majoritatea oamenilor se simt astfel in perioada asta.
Cred ca e mai degraba un inceput de 'astenie de primavara'hee hee,chill, nu o sa mai dureze mult, organismul tau se va obisnui cu trecerea de la anotimpul rece la primavara.

| Upz0r3 a răspuns:

Da, depinde cat stai la calculator si mai ales pana la ce ora stai happy dar poate fi si din cauza oboselii care se poate datora tot calculatorului.

| CM7YRE a răspuns:

Da,se poate,dar,crede-ma,eu am petrecut foarte mult timp la calculator si nu am nimic,daca te duci la liceu sau la facultate sau te scoli la diverse ore si ai un orar foarte la intamplare, din cauza aia e, mai ales daca faci naveta in alte orase sau mergi mult pe jos.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E posibil sa ai nevoie de ochelari. Depinde si cati ani si cat stai la calculator.

| 4ever_5725 a răspuns:

Asta depinde cat timp petreci pe zi la calculator. daca stai mai mult de 1, 2 la zii sa stii ca dauneaza si da te simti obosit dureri de cap si etc.