| ANONIMU3O02 a întrebat:

Salut, am și eu o problema, de vreo 1 luna încoace, toată lumea îmi ia seama ca am fata umflata, obrajii mai exact, eu nu am nici o problema cu maseaua sau ceva, de la ce ar putea fi? Simt ca am fata umflata la obraji, care ar fi cauza? Și cum pot rezolva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Umflarea fetei se poate intampla din mai multe cauze;
- probleme cu rinichii
- infectii urinare
- sindromul cushing sau
- te-ai ingrasat si acela este tesut adipos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probleme cu tiroida, hipotiroidism. Mergi la medicul de familie dacă nu trece, este posibil sa ai probleme cu glanda tiroida

| enigmatically a răspuns:

Buna! Nu sunt medic, dar cred ca este vorba de o alergie sau o conditie a pielii cred, sau poate asa ai tu obraji si nu ti-ai dat seama, nu mi-ai dat mai multe detalii ca sa-mi dau seama ce-ai, daca crezi ca e ceva grav si te doare/ustura sau incomodeaza du-te la doctor urgent!