| BosuLick96 a întrebat:

Am si eu o problema.
Decia m-am apucat de sala si si am facut peepit si m-am cam fortat si dupa ce am terminat ma durea ingrozitor si astazi am obeservat dupa vreo 2-3 zile ca mi s-a umflat un pectoral. nu ma prea doare dar nu stiu ce s-a intamplat? Nu am bagat nici proteine nimic. Astept niste raspunsuri va rog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| VyrusEleven a răspuns:

Nu, gravitatea acestei situatii este minora. Ai trecut de perioada critica cand pot aparea tot felul de complicatii. Grija mai mare pe viitor, si iti multumesc pentru ca ai revenit cu stiri. Ma bucur de asemenea ca ai luat in considerare comentariul meu. Pe aceasta cale iti urez multa Bafta.

6 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

"Nu am bagat nici proteine nimic", adica ai stat NEMANCAT?

proteine = mancare

Esti doar un COPIL MIC care comenteaza si el, nu?

| VyrusEleven a răspuns:

Daca umflatura nu e simetrica(la ambii pectorali la fel) e posibil sa fi suferit o leziune la nivel intern a muschiului. Daca simptomele sunt doar umflatura, fara durere acuta la liber sau sub presiune, atunci este doar o acumulare de tesut adipos in spatele epidermei(in acest caz umflatura ar trebui sa dispara in 3-4 zile)
Daca umflatura este insotita de dureri pulsanta, in repaus sau sub presiune, durere acuta sau durere alternanta, atunci ai vrea sa consulti un medic pentru a evita dureroase si periculoase complicatii. Sfatul meu este ca intr-o plimbare sa treci pe la o farmacie si sa-i explici farmacistului, el va avea o idee mult mai ampla si este in masura sa te sfatuiasca ca atare. Sper ca ti-a fost de folos raspunsul meu. Bafta

| BosuLick96 explică (pentru VyrusEleven):

Deci nu ma doare cam deloc. m-a durut in urma cu vreo 2-3 zile ca am avut febra musculara acum este doar umflat un pectoral si atat. Sper ca nu e ceva grav nu?

| BosuLick96 explică (pentru VyrusEleven):

Multumesc mult pentru raspuns

| VyrusEleven a răspuns (pentru BosuLick96):

Oricand

| VyrusEleven a răspuns (pentru BosuLick96):

Nu, gravitatea acestei situatii este minora. Ai trecut de perioada critica cand pot aparea tot felul de complicatii. Grija mai mare pe viitor, si iti multumesc pentru ca ai revenit cu stiri. Ma bucur de asemenea ca ai luat in considerare comentariul meu. Pe aceasta cale iti urez multa Bafta.

| perladunarii a răspuns:

Daca simti durere mergi de urgenta la un medic si foarte important sa nu ai incredere in specialitatea farmacistilor! Mergi la medic, a facut scoala si stie sa diagnosticheze, pe cand un farmacist a facut o scoala pentru a vinde pastile nu pentru a face pe doctorul!