| ZippyCata a întrebat:

Salut happy am si eu o problema >- fac kickbox iar la unul dintre antrenamente cred ca am lovit gresit si mi-am sucit mana stanga..atunci pe loc nu m-a durut, incepuse sa ma doara debea cand se terminase antrenamentu ..si am zis ca e de la oboseala/efort. Nu a fost asa ..la urmatorul antrenament debea mai puteam sa lovesc sacul. ma doare interiorul mainii stangi atunci cand apas pe ea sau cand strang pumnul, nu e umflata nu e vanata sau ceva gen.pur si simplu ma doare inauntru. Am incercat comprese reci, sa ma dau cu Bengay si mi-a recomandat cineva sa tin mana in apa calda cu sare si pana acum nimic nu a functionat. Ajutor va rog? vreau sa ma intorc la antrenamente cat mai curand!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Mergi la ortoped.S-ar putea sa fie o mica fisura a osului si fortarea mainii ar putea-o agrava.