Unghia o sa-ti cada, sfatul meu este sa mergi la chirurgie ca sa nu se infecteze, iar peste 2 saptamini ai putea si juca dac mergi la medic, altfel inclin sa cred ca vei asista meciul de pe banca, multa sanatate
Te sfatuiesc sa te duci la doctor Nu suna prea bine din cate ne-ai spus,asa ca cea mai buna varianta este sa te duci la doctor cat mai repede posibil. Se va gasi o solutie,nu neaparat trebuie sa ti-o scoata chirurgical, dar asa e cel mai bine, o vizita la doctor nu strica
Pai mergi la doctor poate e rupt. Cat despre unghie, aia creste la loc, deci nu-ti fa probleme. Important e degetul.
Pai si eu am patit asa odata ( dar nu mi s-a miscat unghia) si mi-a trecut dupa 2-3 saptamani
Du-te la doctoru de familie si convingei pe parintii tai... si eu am patit dar mie mia picat si unghia... si in 2 3 saptamana mi-a trecut
Fanee mai bine du-te la doctorul de familie si el te va sfatui cel mai bine ce sa faci.
Chestia e ca as vrea sa scap de problema asta cat mai repede ca peste 2 sap jum incep meciurile si nu vreau sa stau pe banca .
Mersi mult pentru ajutor dar acum intervine partea cea mai dificila. sa-i conving pe ai mei sa merg la doctor, ca ei presupun ca doar o lovitura si imi va trece.
anonim_4396 întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: