| Alex_Costel_ a întrebat:

Salut, am și eu o problemă, îmi trosnește genunchiul stâng, povestea este așa eu am fost foarte gras, am avut undeva la 160kg și 190cm acum 110kg, când aveam kg respective îmi trosneau ambii genunchi și aveam dureri dar cu timpul când am ajuns la 110kg trosnetul și durerea de la genunchiul drept au dispărut, e perfect sănătos, dar cel stâng tot trosnește la flexia de peste 90 de grade iar daca tin mana pe genunchi se simte ceva care mișcă și trosnește. Acum nu doare când flexez doar dacă fac genuflexiuni doare, dar nu e o durere insuportabilă, mai degrabă e din cauza trosniturii. Întrebarea mea este oare trece de la sine sau e nevoie de alte chestii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Acum este sezonul raciturilor (piftiilor).
Cand nu se fac piftii (in anotimpurile calde), poti manca supa de gaina sau cocos (de casa, batran), fiarta cel putin 5-6 ore (cu oase si piele impreuna).
Mananca cat mai mult din cele de mai sus si te va ajuta mult!

| DjSannan a răspuns:

Din ceea ce spui, este posibil ca acest simptom sa dispara pe cont propriu, cu conditia sa te odihnesti si sa nu te supra-antrenezi. In acest caz, este recomandata o perioada de repaus si evitarea oricaror activitati care implica flexia completa a genunchiului stang. In cazul in care simptomele persista, atunci ar trebui sa mergi la un medic pentru a afla cauza acestei dureri si a incepe tratamentul corespunzator