Ti-a scos nervul sau ti l-a omorat? Daca ti l-a scos, asta este cauza. Trebuia sa iti puna otrava (nu te speria) care, in cantitati mici omoara nervii. Daca iti pune otrava, te va durea cateva ore, si iti vor trebui calmante. Mie mi-a pus si acum ma spal pe dinti si de 4 ori pe zi sa nu mai ajung sa imi omoare nervul. E foarte dureros. Si. du-te la alt cabinet si intreab-o daca lucrarea ce au facut-o ceilalti este inutila
A fost omorat de alt dentist (nervul) iar dentistul asta mi l-a scos.Primul dentist cred ca mi-a pus arsenic
Dupa ce ti-a pus Arsenic primul dentis, te-a durut o seara, dar dupa (dupa cateva zile) ai mai simtit ceva?
Uite, sa-ti explic. Primul dentist, o femeie, mi-a umblat cu freza la masea dupa care m-a pus pansament cu arsenic ( din acela care se intareste) dar mi-a cazut.Am fost din nou iar mi-a pus pansament.Cat despre durere, a fost ingrozitoare, cu siguranta nervul mort ca la dentistul nou mi l-a scos.
Dupa aia nu m-a m-ai durut nimic, dar in schimb na belea se rupsese jumate din msea si de aia nu m-am mai dus la dentista.
Iar dentistul celalalt era recomandat de toata lumea.
Nu iti pot da alte explicatii. nu sunt stomatolog. Ti-am spus tot ce stiu.Cel mai bine e sa te duci la stomatologul cel recomandat.
P.S. Si mie mi s-a rupt o bucata de masea. Dar, nu te teme! O sa iti curete maseaua in locul respectiv si o sa iti puna o bucata asemanatoare maselei, pe care o va modela cu ''freza''.
Am patit-o si eu a recut cam 6 luni si tot maiam o sensibilitate usoara...
daca crezi ca ceva nu e in regula mai du-te odata la medic
Pai concluzia e ca ti-a facut o proasta lucrare, a bagat prea mult material in plomba. funda.
pomirlianu întreabă:
pomirlianu întreabă: