| Gheorghe_Marius_1993 a întrebat:

Salut, am și eu o problema, m-am tăiat în podul pamlmei într-un geam. Am scos câteva cioburi dar nu știu dacă mai sunt, ce pot sa fac?
Problema este ca am și rana foarte mare!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Pentru o chestie de-asta trebuie sa mergi la urgenta. Trebuie sa te vada cineva care se pricepe, sa dezinfecteze rana si sa se asigure ca nu mai ai cioburi. Rana fiind mare s-ar putea sa ai nevoie de copci si de un pansament mai deosebit, care eventual va trebui schimbat tot de cineva priceput.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la chirurgie. Poti face infectie mai grava.

| darrio2007 a răspuns:

Du-te sa te coasa si sa iti scoata eventualele cioburi.

| gothicbat a răspuns:

Să stai așa, nici prin gând să-ți treacă măcar să mergi la un medic.

| Yiing a răspuns:

MERGI LA URGENTE! (Orice aia patii, taieturi, lovituri puternice, cazaturi de la inaltima, orice grav) Mergi la urgente. Nu te costa decat timpul. Iar daca nu mergi repede. o sa e coste sanatatea ta in viitor.
Inainte sa mergi acolo sa dai bine rana cu apa oxigenata, pentru a prevenii infectiile!
Succes.