| valibigdeal a întrebat:

Salut ...am si eu o problema mare rau de tot. Dupa ce fac dus ma mananca ingrozitor pielea ..foarte rau ...am ajuns sa nu mai fac baie de teama aceasta sad.am schimbat prosoapele ..samponul.gelul de dus.apa dar mereu acelasi lucru (o mancarime ingrozitoare ) apelez la oameni de pe TPU ..am mai citit cateva sai-turi tot cu aceasta problema dar nu am gasit exact ce mi se intampla mie! Pe corp nu imi apare nimic,nici o bubita, absolut nimic, decat mancarimea care ma omoara!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Mergi la medic si fa niste analize. Poate fi o alergie la ceva.

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Ai incercat sapunul cu sulf?

| VyrusEleven a răspuns:

Ok. cred ca detin raspunsul la intrebarea ta. Exista o boala numita Prurit aquagenic, care se caracterizeaza prin mancarimi intense, fara nici un semn vizibil pe piele, cauza invocata fiindcontactul cu apa. Vezi detalii aici=
http://ro.wikipedia.org/wiki/Prurit_aquagenic
Alte posibile cauze ar fi afectiuni ale ficatului(putin probabil pentru ca ar aparea semne pe piele, fapt ce nu se aplica in cazul tau) si paraziti intestinali, care provoaca alergii la contactul cu apa. In acest ultim caz, simtomatologia ar fi mai diversa, mancarimi in jurul anusului, senzatii ocazionale de crampe stomacale, si constipare acuta. Daca nu acesta este cazul inseamna ca suferi de Prurit Aquagenic o boala rara si curabila prin tratamente specifice. Oricum acest comentariu este doar de orientare, ca sa iti faci o idee despre care ar putea fi afectiunea ta, dar iti recomand un consult medical de specialitate lucru ce va aduce cu sine si un tratament pe masura. Sper ca raspunsul meu sa fie ceea ce cautai. Bafta

| Bei3y a răspuns:

Cere sfatul unui medic!