| dulciana a întrebat:

Salut.am si eu o problema maricica... mi-am vopsi de curind parul si nu sa primit culoarea deloc dorit, dar sa ma vopsesc din nou nu mai vreau de oarece parul e foarte sensibil, spuneti-mi va rog foarte mult cum sa fac ca in scurt timp sa mi se ia culoarea de pe per ca sa ramina parul meu natural! mersi anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| CactusFlower a răspuns:

Pai ar fi bine sa nu te mai vopsesti.Sa intrebi la farmacie daca este ceva sampon care decoloreaza vopseaua de par, si spala-te cat mai des, in acest mod, vopseaua dispare cu timpul.Trebuie un pic de timp, sper sa ai rabdare.happy

| Krissa_2143 a răspuns:

Depinde cu ce te'ai vopsit
daca e vopsea permanenta se ia greu, daca e semi permanenta rezista la 10-12 spalari.
data viitoare poti sa te decolorezi si astepti pana ajunge la culoarea dorita si il speli si te vopsesti iar (desi o sa-ti cam arzi parulbatting eyelashes ). si apoi o sa ai culoarea parului cum vrei big grin. am incercat si eu tongue