Este un fel de puroi apasa pe unflatura asi va iesi vasca aia si o sati treaca de la sine
Buna... si eu am aceeasi problema ti-as recomanda baneocin(10 lei) este un praf care se pune in acel loc si se vindeca in aproximativ o saptamana sper ca te-am ajutat.
Nu exista remedii la asta... A avut si o prietena de-a mea si inainte sa inceapa sa miroase urat du-te la chirurg
Pai eu si am o problema asemanatoare si iti recomand sa faci o baie cu plante la picioare mult timp si baie cu sare dar mai putin si incearca sa mai tai cate un pic si eu am fost la chirurg mia taiat-o si dupa aia iar mi-a intrat, deci sa stii ca ajuta foarte multa baia cu plante si este si o crema foarte buna numita dermazin dar se foloseste la inchiderea ranilor
Pai exista o crema anti-inflamatorie Cicaderma.dai in fiecare zi la aceeasi ora.si date mai degraba inainte sa te culci dupa o baie buna Funda?
Hi. Nici o crema din lume nu o sa iti scoata unghia din carne, trebuie sa mergi neaparat la doctor si varamea patea la fel inainte si era groaznic, facea mereu si mereu mergea la chirurg pana cand ne-a ascuns faptul ca iar facuse unghie rencarnata si incepuse sa se invineteasca degetul si sa miroasa . Cand am descoperit, ca am calcat-o eu din greseala pe picior si am calcat-o rau si cum era umflat a facut ca trenu, am dus-o la doctor a2a zi si a operat-o iar acum nu mai face a scapat, asa ca du-te la doctor, o sa te doar putin dar scapi si nu vei mai avea probleme >
Daca e incarnat din pacate nu mai ai nicio solutie, crede-ma, am avut si eu problema asta.trebuie sa mergi la un chirirg si sa-ti chiureteze bucata de unchie intrata in carne. unchia o sa revina la starea initiala(adica va creste) in aproximativ un an...du-te mai repede ca si asa o sa dureze.trebuie tratata si infectia ca altfel nu te pot opera ca te opereaza degeaba