| Mario320 a întrebat:

Salut,am și eu o problema/nelămurire, penisul meu transpira și emana un miros foarte tare, adică baie fac cam de 2 ori pe zi dar dacă ar fi în timpul zilei sa desfac pantalonii...un miros puternic.
Și din câte am observat acesta transpira foarte tare și acel miros este doar la baza penisului, pana acum 1 an n-am simțit acest miros din partea lui,adică ma rad și spăl și da, îs virgin, deci ce-i de făcut? Sa fie și virginitatea o cauza din cauza hormonilor și asa mai departe?
Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Virginitatea nu are treaba. Mirosul e dat de hormoni si de temperaturile de afara.Ce varsta ai? Lucrurile acestea se rezolva de la sine odata ce pubertatea e pe terminate.Foloseste un sapun adecvat pentru zona intima si lenjerie numai din bumbac 100%.

| Mario320 explică (pentru dullcat):

Bună,19 ani.
Mulțumesc de răspuns