| boss97 a întrebat:

Salut.Am si eu o problema,nu chiar mare, de vreo 2-3 saptamani imi este amortit jumatate din degetul aratator de la mana dreapta,nu-l mai simt,asta din cauza ca in fiecare zi l-am tinut apasat pe acceleratia de la motocoasa, de dimineata pana seara.Ce sa fac sa-si revina?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns:

Cu carmol sau cu spirt / crema de galbenele? cred.

| NinjaBoyNr1 a răspuns:

Ai grija sa nu ti se atrofieze vreun muschi.Incearca sa il misti si du-te la medic, el stie cel mai bine ce crema sa folosesti.

| FoundYouLover a răspuns:

Buna! Si eu am avut o problema asemanatoare, am avut amortite niste degete la picior si o parte din talpa.Am fost la doctor, mi-a facut teste, dar a zis ca nu poate sti cu exactitate cauza pana cand nu-mi fac un RMN, care era scump si avea o lunga lista de asteptare inaintea mea.Mi-a spus ca banuieste ca e o problema de la spate, de la coloana vertebrala, ca undeva intre creier, maduva spinarii si nervii de la degete e o conexiune proasta.Mi-a zis sa iau niste vitamine, destul de scumpe, dar complexe, Milgamma se numesc, ca poate-mi trece de la ele.Le-am luat, dar nu mi-a trecut imediat ce le-am terminat.La o luna sau doua dupa ce le-am terminat mi-a trecut, deci cred ca sunt bune, dar isi fac efectul mai tarziu.Incearca-le si tu, ca oricum sunt vitamine, deci rau nu pot face si daca tot nu-ti trece du-te la doctor.

| helpme25 a răspuns:

Pare a fi nimic rau! Intrucit tu ai tinut mult degetul si stii ca de la asta e, atunci de la coloana cervicala nu are nici o importanta, te asigur! + te doare?

Eu as recomanda niste Vitamina B12, putin masaj, eventual niste proceduri fizioterapeutice gen curentii sau parafina!