| EuSiCuMine a întrebat:

Salut, am si eu o problema. nu stiu ce se intampla cu unghiile mele. Adica acum o saptamana la o unghie s-a format o gaura acolo si peste 2 zile gaura aia s-a largit si parca nu am jumatate de unghie. Desi cand pun degetul sau altceva acolo simt ca am unghie in locu respectiv dar e subtire ca un fir de par. Iar acum 2 min am observat ca si alta unghie a facut gaura! Ce pot sa fac?! De la ce este asta? Funda love struck

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| deutSa a răspuns:

Nu iti inteleg intrebarea, nu te-ai exprimat coerent.

De obicei aceste probleme apar din cauza lipsei de Calciu din corp!

| PuFoS97 a răspuns:

Poate ti-ai taiat din colturi ceea ce e dureros sau poate este lipsa de calciu...Bafta! Funditssa?

| izvordemunte a răspuns:

S-ar putea sa fie ceva lipsa de minerale. Cel mai bine e sa mergi la medic acum, din timp.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pari a avea o infectie, probabil o micoza foarte grava. Trebuie sa te vada un dermatolog urgent, altfel leziunile unghiale pot fi ireversibile.