| euacelasi a întrebat:

Salut.am si eu o problema si sper ca voi sa ma ajutati.asa deci am 16 ani si nu pot sa imi decalotez penisul.deci nu ma doare, nu ma strange, nu am probleme cu urinatul doar ca nu pot sa il decalotez.va cer opinile voastre deoarece stiu ca am citit odata pe net ca exista anumiti barbati care nu isi decaloteaza pensiul dar nu le afecteaza viata sexuala.necircumcisi parca se numesc.va rog sa ma ajutati cu aceasta problema.

P. S. nu mi-am inceput viata sexuala.
multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca nu il poti decalota, se numeste ca ai fimoza. Barbatii necircumcisi isi pot decalota penisul, dar acesat sta nedecalotat cand nu e in erectie. Du-te sa te vada un urolog.

Abh
| Abh a răspuns:

Probabil ai fimoza, asta nu poti sa stii sigur pana nu faci un consult de chirurgie pediatrica.

| Alex_2741 a răspuns:

happy stai frate linistit happy se face el cu timpul happy poti sa ramai asa si daca ti-ai inceput viata sexuaala si daca nu ti-ai inceput-o happy e totul OK happy. nici eu nu mi-am inceput inca viata sexuala si e la fel ca la u problema happy dar e totul OK happy

PS: ai grija sa te speli bine happy ca sa nu faci vreo infectiehappy

| stefan_4644 a răspuns:

Daca nu poti sa il decalotezi probabil ca ai fimoza.Circumcizia este o interventie chirurgicala prin care se taie o bucatica mica din piele care permite decalotarea, dar este folosita si pentru igiena in tarile cu temperaturi foarte ridicate sau in functie de religie.Inceraca sa il decalotezi incet, daca nu reusesti si ai o senzatie de durere s-ar putea sa fie fimoza. Oricum trebuie sa te duci la urolog, operatia este banala si te recuperezi cam in 2 saptamani.Iti poate afecta viata sexuala, normal, daca nu se decaloteaza pentru ca nu o sa rezisti din cauza durerii. Dar sunt cazuri si cazuri, nu poti sa stii pana nu te duci la urolog si el iti va spune care este cea mai buna metoda.Bafta si stai relaxat ca lucrurile astea se rezolva usor.