| elenushaha a întrebat:

am si eu o problema! stau la bloc si deasupra apartamentului (stau la ultimul etaj adica 2 ) este un pod. mama il foloseste ca boxa si acolo avem si franghii de pus hainele la uscat. mama m-a pune pe mine sa inTIND RUFELE CAND E EA ACASA IL IAU PE FRATELE MEU DAR ACUM SUNT SINGURA SI CAND MA AFLU IN PODUL ALA (INAFARA FAPTULUI CA SCARTAIE USA) MA SIMT IN NESIGURANTA SI NELINISTITA.INCEPE SA IMI BATA INIMA SI FIU AGITATA! URASC ACEL LOC DAR TREBUIE SA INTIND RULELE PE FRANGHII CA SE SUPARA MAMA! HELP! CE SA FAC?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
18 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Buna! Stiu cum e, mie cand imi e frica incep sa vorbesc singura lucruri amuzante gen:" Hai ca poti, daca vine fantoma ii dai un croseu si o dai jos, hai ca poti sa o faci si pe asta", incep sa fredonez chestii tampite sa zic poezii de copii de gradinita sau chesti de genu:"Bai fi atent ca am un lighean de rufe si nu imi e frica sa il folosesc "
Oricum fa si tu asa ca mine incepe sa vorbesti singura si sa zici chestii stupide sa vezi ca o sa itit treaca frica sau daca tot nu poti spune'i mamei tale ca iti e frica ca doar nu poate sa te spanzure spune'i ca ti'e frica sa urci ca scartie usa si ca pur si simplu ti'e frica si ca daca urcai acolo iti iesea inima din piept si doar nu vroia sa vi cu inima in mana pana la ea.

| alecx4music a răspuns:

De fapt conteaza cum gandesti.
Trebuie sa te convingi singura ca nu are ce sa ti se intample acolo.
Totul este in imaginatia ta. Este o incapere ca oricare alta.
Frica se combate doar daca o infrunti.
Nu exista fantome sau spirite.
Sau cel putin atat timp cat nu crezi acest lucru.
Bafta!

| Roxin_Alex_1989 a răspuns:

Zii mamei tale ca t-ii frica acolo si ca nu-ti place

| gago a răspuns:

Nu trebuie sa iti fie frica stiu cum ai senzatia e foarte neplacuta si de cate ori ii spuneam parintilor mei imi spuneau sa zic DOAMNE AJUTAMA! dar tot imi era frica poti sa le lasi in lighean si cand vine mama ta ii spui ca iti este frica!

| Laugh25 a răspuns:

Nu cred ca esti in 'pericol'.tongue
Ia o laterna daca este intuneric
Poti sa iti iei telefonul si sa asculti muzica sau sa vorbesti la teltongue nu te speria!

| elenushaha explică (pentru Laugh25):

Chestia urata e ca nu pot! tot ma gandesc ca imi e frica

| Laugh25 a răspuns (pentru elenushaha):

Stiu cum te simtistraight face
Si mie imi este frica de multe lucrurisad dar asa suntem toti si multi dintre noi reusim sa 'luptam' cu ceea ce ne este frica
Gandeste-te la un loc frumos, cu flori sau cu orice ce-ti face tie bine!
Ia telefonul cu tine si asculta muzica ce'ti place
Sau daca tot frica o sa-ti fie du-te la vecina ta si spune-i sa vina cu tinetongue
Dar incearca si singura! cateodata nu putem apela la altitongue

Răspuns utilizator avertizat
| gicuu1997 a răspuns:

Mutate in alt cartier, sau intinde rufele la balcon, ada un preot sa te sfintzeasca si cam atit big grin

| elenushaha explică:

Plus ca acolo mai sunt si porumbei

| cetateanuturmentatkrysty a răspuns:

poate ca ai frica de spatii mici sau de singuratate (stiu cum este) dar eu scap de asta ascultind o melodie amuzanta sau caremi place (bruno mars- the lazy song)

| Alexandru_Ungureanu_1990 a răspuns:

Hmm cred ca acolo a murit cineva si a ramas spiritul lui daca sunt sfori pe acolo inseamna ca s-a spanzurat. Ar fi bine sa chemi preotul sau cel mai bine sa chemi un prieten sa vina cu tine. Aceste manifestari sunt supranaturale.

| elenushaha explică (pentru Alexandru_Ungureanu_1990):

Mama a pus franghiile ca sa poata intinde rufele

| elenushaha explică (pentru Alexandru_Ungureanu_1990):

Nu! mama a pus franghiile ca sa puna hainele

| Laugh25 a răspuns (pentru Alexandru_Ungureanu_1990):

Deci esti chiar lovita!
Dupa ce ca ii este frica mai si o speri aiurea!

| cetateanuturmentatkrysty a răspuns (pentru Alexandru_Ungureanu_1990):

Raspunsul tau e la fel de logic ca o aluna de o tana acoperita cupufuleti( scuze de exprimare dar cred ca incerci sa o sperii)

| hackeru2 a răspuns (pentru Alexandru_Ungureanu_1990):

Pe langa ca fata ii speriata uh puii paie pe foc, de ce nu ii zici ca acolo ii gaza pe evreii...esti varza

| Alexandru_Ungureanu_1990 a răspuns:

@Avrilua sunt baiat nu stii sa citesti?