| cyborg a întrebat:

Salut, am si eu pe sora mea care are raceala cam 38-39 tuseste si o doare in gat si uneori capul. Ea are 5 ani, si imi e teama sa nu pateasca ceva deoarece am vazut la protv acel caz cand copiii mici au murit parca nu mai tin minte.Imi puteti da niste sfaturi, ceva sa nu se intample vreo nenorocire

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

La un copil atat de mic trebuie im primul rand febra scazuta pentru ca poate sa faca convulsii.Cred ca mamica ta stie ca are nevoie de consult si medicatia necesara.Este bine ca te ingrijoreaza starea ei, dar trebuie urgent vazuta de medic.Multa sanatate pentru surioara ta!

| Aale10433 a răspuns:

Pai cel mai indicat ar fi sa o duci la doctor. si sora mea a avut o raceala care a tinut-o 2 saptamani. Din cate am inteles eu era sau este inca ceva viroza de asta... in fine nu ti-as putea indica ce medicamente i-ai putea da, asta numai doctorul ti-o poate zice cu exactitate. Sper sa se faca bine!

| drhotzu a răspuns:

Uufff pai fii atent: suna pe unul dintre parinti, sau bunic cineva care sa mearga cu ea la doctor, pentru ca vedea ce tip de raceala/gripa/infectie, este si ca sa ii faca un tratament bun, nu ceva luat dupa urechewinking
sanatate!