| PufuletiMov a întrebat:

Salut, am si eu problema:d insa va rog sa tratati cu seriozitate, Aseara stateam la pc si scriam un mesaj cand incepe sa-mi curga sange din nas, (fara sa ma scobesc prin nas sau ceva de genu ). mentionez ca si cand eram mai mic imi mai curgea sange din nas, insa de vreo 12 ani nu mi s-a mai intamplat. (deci dupa 12 ani a inceput sa-mi curga sange din nas), fara sa fac nimic pur si simplu scriam un mesaj si dintr-o data a inceput sa curga. pareri

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| geop a răspuns:

Se mai întâmplă şi din cauza lipsei de calciu, sau ai răcit. Mi se întâmplă şi mie fix când o las mai moale cu fructele şi produsele lactate. Nu intra în panică. Spunele şi părinţilor, poate ei au alte remedii mai bune.

| PufuletiMov explică (pentru geop):

Probabil acesta sa fie raspunsul sunt putin racit, azi am fost si ragusithappy
multumesc frumos, eu unul n-am intrat in panica insa mama a ingalbenit la fata, i-am spus sa le linisteasca ca nu-i nimic grav in general voi trece azi pe la medicul de familie, insa am zis sa scriu si pe aici.

multumesc frumos inca o data.

| geop a răspuns (pentru PufuletiMov):

Nu au de ce. Multă sănătate!

8 răspunsuri:
| Adrianetc a răspuns:

Poate fi din cauza cafelei de exemplu, iti mareste tensiunea si in plus, am un coleg care i se intampla acelasi lucru, raspunsul? are o vena sensibila la nas care atunci cand este deranjata i curge sange. sper ca te-am ajutat

| PufuletiMov explică (pentru Adrianetc):

Salut adrianetc, multumesc de raspuns, insa nu am precizat.big grin
nu consum cafea, tigari, acoolbig grin

| PufuletiMov explică (pentru PufuletiMov):

Scuze alcool:d

| Adrianetc a răspuns (pentru PufuletiMov):

Scuze ca nu te-am putut ajuta happy

| PufuletiMov explică (pentru Adrianetc):

N-ai de ce sa-ti ceri scuze eu iti multumesc ca totusi ai dat un raspunshappy