| CrueL11 a întrebat:

Am si eu un caine Ciobanesc German de 5 luni. Prima data cand l-am luat a fost fericit, era jucaus toate bune si frumoase. De doua saptamanii numai mananca pare suparat, numai este jucaus, si are diaree.
* I-am schimbat mancarea in fel si feluri
* I-am cumparat medicamente
*Are vaccinuri-le facute, urmeaza sa ii mai fac unu doar ca am primit recomandare de la medic-ul veterinar doar dupa ce ii trec aceste chestii.
*Nu vrea sa mai intre in cusca, orice comanda ii dau gen : Sezi si alte chestii le face daca ii zic la cusca nu vrea, prima data asculta, i-am schimbat locul dar degeaba...
*Este protejat (purici, capusi etc...)
Astept pareriiiiii, repedee!
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Laura927 a răspuns:

Se numește comportamentul asta!
" SUNT PLICTISIT DE MOR, IA-MI UN FRIEND"
E un cersetor de iubire si atenție.

Ori are vreo boala rara pe care medicul tau nu a detectat-o!
Trebuie sa ii faci analize, poate sa fie răcit sa stii!

| CrueL11 explică (pentru Laura927):

Are deja un friend big grin, asa cred si eu ca este racit... Multumesc!

| Laura927 a răspuns (pentru CrueL11):

Controlează daca are temperatura si stai linistit nu se transmite la oameni happy
Mergi la veterinar.
Pup

3 răspunsuri:
| giony54 a răspuns:

Este un caine foarte sensibil la intonatii, nu -l forta incercand sa-i dai comenzi fortate el se simte bruscat si ii este frica de tine, trebuie sa vorbesti mult cu el sa-i dai mancare din mana si sa-l plimbi mult si fai o deparazitare interna.Ai grija ce mancare ii dai ca nu mananca orice, dai numai mancare cumporata uscat pentru juniori.